Comunicare si Social Media

COMUNICARE & PR

Fie că vorbim de administrații publice sau companii private, toți avem nevoie să transmitem cât mai bine mesajele către public. De aceea noi venim în întâmpinarea ta pentru a crea campanii de comuncare și texte care să te ajute să comunici mai ușor informațiile.

SOCIAL MEDIA

Social Media reprezintă un grup de instrumente (site-uri web și soft-uri/aplicații) care au fost construite pentru a facilita comunicarea utilizatorilor de Internet și crearea, distribuirea și schimbul de conținut (text, foto, video, audio, prezentări multimedia etc.) între membrii unor grupuri sociale (prieteni, colegi, familie etc.) care se formează pe bază de încredere, fiecare membru căutând să-și valorifice identitatea, apartenența, creativitatea și libertatea de exprimare și participare.

Social Media în firmă reprezintă calea prin care afacerile pot ajunge la un număr mai mare de consumatori. Aceștia interacționând cu brandul prin intermediul rețelelor sociale realizând legătura dintre brand/firmă și consumatori pe baza unui plan de marketing bine pus la punct și a unei prezente constante și puternică  în rețelele sociale.

Social media va poate ajuta sa atingeti diferite obiective, cum ar fi:

  • Creșterea traficului pe website
  • Creșterea conversiilor
  • Brand awareness
  • Crearea unei identități a brand-ului
  • Asocierea brand-ului cu activitățile desfășurate
  • Realizarea o comunicare și interacționează mai facil cu publicul țintă

Leave a Reply